Pınar Deniz Paris Moda haftasında podyuma çıktı! Kendall Jenner gibi dünyaca ünlü mankenlerle yürüdü!

Pınar Deniz Paris Moda haftasında podyuma çıktı! Kendall Jenner gibi dünyaca ünlü mankenlerle yürüdü!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Pınar Deniz Paris Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Cara Delevigne, Kendal Jenner gibi ünlü isimlerle podyumda yürüyen ünlü oyuncu büyük beğeni aldı.

Magazin

24.09.2024, 12:16

Türkiye'nin başarılı oyunularından olan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile Roma'da dünyaevine giren ünlü oyuncu Pınar Deniz Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede yürüdü.

Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLERLE PODYUMDA YÜRÜDÜ

Ünlü oyuncu Pınar Deniz beyaz saten elbisesiyle podyumda yürüdü. Le Défilé L’Oréal Paris etkinliğinde Kendall Jenner, Cara Delevingne, Eva Longoria ve Jane Fonda gibi isimlerle podyumda yürüdü. 

Tüm engellere rağmen evlendiler! Ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin muradına erdi! Tüm engellere rağmen evlendiler! Ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞDI

Pınar Deniz, Jane Fonda ile bir araya gelerek fotoğraf çekilmeyi ihmal etmezken anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading