Yandex Metrica

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan nikah öncesi ilk kare geldi!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan nikah öncesi ilk kare geldi!

Yargı dizisinin sevilen oyuncularındna olan Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte İtalya'da dünyaevine giriyor. Ünlü oyuncu Deniz'in makyöründen ilk kare geldi. 

Magazin

17.09.2024, 17:22

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Pınar Deniz ve meslektaşı Kaan Yıldırım bugün İtalya'da dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 

Uzun zamandır birliktelik yaşayan, sık sık tatile çıkan ünlü çift sosyal medya hesaplarından tail paylaşımları ile magazin dünyasında sık sık gündeme geliyordu. 

Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek zorunda kaldı! Hayranlarına nedenini açıkladı! Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek... Haberi Görüntüle

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Ünlü oyuncu PınarDeniz'in ise 1.5 aylık hamile olduğu öğrenilmiş, çift hemen nikah hazırlıklarına başlamıştı.

Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak devam edeceğini açıkladı! Miss Turkey 2024 birincisi atandı! İdil Bilgen kariyerine doktor olarak... Haberi Görüntüle

NİKAHTAN İLK KARE GELDİ

İtalya'da evlilik kararı alan ikili ise bu akşam dünyaevine giriyor. Pınar Deniz'in kardeşi Huri Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nikah önesi ilk kareyi paylaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading