Yandex Metrica

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu!

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz günlerde 1.5 aylık hamile olduğunun öğrenilmesinin ardından ünlü oyuncu Pınar eniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım Roma'da dünyaevine girmişti. Ünlü çift nikah dönüşü basın mensuplarının sorularını cevapladı. Deniz ailesinin törene neden katılmadığını açıklarken, bebek hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

19.09.2024, 15:39

Yargı diziside 'Ceylin' karakterini canlandıran ünlü sanatçı Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'nın Roma kentinde dünyaevine girdi. 

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

HAMİLELİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

1.5 aylık hamile olan Deniz iddialar hakkında konuştu. Deniz, 'hayallerimizi gerçekleştirdik, mutluyuz' dedi. 

Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki gösterdi! Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki... Haberi Görüntüle

AİLESİ NİKAHA KATILMADI

Pınar Deniz'in ailesinin nikaha katılmadığı ortaya çıkmış, Deniz ise ailesinin vize nedeniyle gelemediklerini belirterek, "Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Benim ailem vize probleminden dolayı gelemediler, çok hızlı bir kararla en müsait Roma olduğu için karar verdik ve yaptık" belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading