Yandex Metrica

Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle bir jest yaptı ki

Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle bir jest yaptı ki

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, vereceği konser öncesi hayranlarına sürpriz yaptı. Perry hayranlarına elleriyle pizza dağıttı. 

Magazin

21.09.2024, 15:21

2014 yılında giydiği pizza desenli tulumuyla adından söz ettiren şarkıcı Katy Perry, vereceği konser öncesi hayranlarına iştah kabartan bir sürpriz yaptı. 

Perry, gelenlere hayranlarına eliyle pizza dağıttı. 

Ahlaksız çekim Shakira'yı küplere bindirdi: Kıvrak dansı bırakıp sahneden kaçtı Ahlaksız çekim Shakira'yı küplere bindirdi: Kıvrak dansı bırakıp sahneden kaçtı Haberi Görüntüle

HAYRANLARINA PİZZA DAĞITTI

Pizza kutusundan aldığı dilimleri tel örgülerin arkasındaki insanlara ikram eden dünyaca ünlü şarkıcı "Onlar beni besliyor, ben de onları besliyorum" açıklamasını yaptı. 

Trump'ı destekleyen Elon Musk'tan skandal hareket! Kamala Harris'e desteğini açıklayan Taylor Swift'e ahlaksız sözler! Trump'ı destekleyen Elon Musk'tan skandal hareket! Kamala Harris'e desteğini açıklayan... Haberi Görüntüle

YEMEK VE TATLI TEMASINI İŞLİYOR

Şarkıcının fast food tarzı yemek ve tatlılara fazlasıyla düşkün olduğu giydiği kostümler ve çektiği kliplerden anlaşılabiliyor.

Zira önceden de dondurma, hamburger temalı kazak, kırmızı dev bir kase patlamış mısır şeklinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. 

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir ilke imza attı! 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir... Haberi Görüntüle

BON APPETİT 1 GÜNDE 10 MİLYON İZLENDİ

Şarkıcı Fransızca'da ‘Afiyet olsun’ anlamına gelen ‘Bon Appétit’ adlı şarkısının klibinde tencerede haşlanan, una bulanan ve poşete sarılan yiyecek kılığına girmişti. 

Sosyal medyada “mide bulandırıcı” olarak yorumlanan klip yayınlandığı ilk 24 saatte 10 milyon izlenme rakamına ulaşmıştı. 

Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Haberi Görüntüle

İSPANYA HÜKÜMETİ İLE ADA GERİLİMİ

Perry, "Lifetimes" adlı son teklisinin klibinde İbiza ve Formentera adalarının sahillerinde dolaşmış ve gece kulüplerinde eğlenmişti.

İspanyol yetkililer ise geçtiğimiz hafta, dünyaca ünlü şarkıcı hakkında Balear Adaları'nda koruma altındaki kum tepelerinde izinsiz klip çektiği iddiasıyla soruşturma başlatmıştı.

Hükümet, prodüksiyon şirketinin video çekiminden önce izin almadığını iddia etti. 

Perry konuya dair henüz bir yorum yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading