Yandex Metrica

Plajda sürpriz nikah! Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den büyük jest!

Plajda sürpriz nikah! Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den büyük jest!

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen 10. yıllık eşi Sinem Aksoy'un doğum gününde büyük bir jest yaptı. Türkmen eşiyle plajda nikah tazeledi. 

Magazin

03.09.2024, 12:15

Sen İstanbul'sun, Mahşer, Çatı Katı, Aşk Lazım, Lafügüzaf, Büyük İnsan gibi şarkıları seslendiren Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından olan 41 yaşındaki Gökhan Türkmen 10 yıllık eşine sürpriz yaptı. 

Şarkıcı Nez ile eşini aldatmıştı! Onur Atilla eşiyle bir araya geldi! Yorumlar peş peşe geldi! Şarkıcı Nez ile eşini aldatmıştı! Onur Atilla eşiyle bir araya... Haberi Görüntüle

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN SÜRPRİZ NİKAH

Ünlü şarkıcı Türkmen 41 yaşına giren 10 yıllık eşi için Yalıkavak'ta sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Partinin yanı sıra Gökhan Türkmen eşi Sinem Türkmen'e ise başka bir sürpriz daha yaparak 10. evlilik yıldönümleri için nikah tazeledi. 

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce hayranlarından 'ırkçılık' tepkisi! Haberi Görüntüle

EŞİNE ROMANTİK JEST

Beyazlar içindeki çiftin nikahını ise dostı Mazlum Çimen kıydı. Düğünde sembolik olarak takı töreni de yapılırken, Türkmen eşi için, “Bütün kahrımı çeken, buna rağmen beni bu kadar seven bir kadınla 10 yıldır beraber olmak ve uzun yıllar daha birlikte olacağımızı bilmek mutluluk verici. İnşallah nazar değmez ve hayatımız böyle geçer” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading