Yandex Metrica

Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200 yıla kadar hapis talebi!

Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200 yıla kadar hapis talebi!

Var Böyle Tipler isimli sosyal medya hesabıyla paylaşım yapan ünlü fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ponzi sistemiyle onlarca kişiyi dolandırmıştı. Savcılığın fenomenler için hazırladığı iddianame kapsanında 200 yıla yakın hapis cezası istenildiği öğrenildi. 

Magazin

03.09.2024, 16:35

İstanbul'da dolanıdırıcılık iddiasıyla tutuklanan Var Böyle Tipler ile ünlenen fenomen Beril Talu ve Kıvanç Talu çifti hakkında açılan nitelikli dolandırıcılık davasında istenen ceza belli oldu.

Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı! Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni... Haberi Görüntüle

13 KİŞİYİ MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRDILAR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltına alınan fenomen Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun da aralarında olduğu 3 kişi hakkında nitelikli dolandırıcılık soruşturmasını tamamladı. Soruşturma kapsamında fenomen çift ve Ertan Koç şüpheli sıfatıyla iddianemede yer alırken, 13 kişi ise müşteki olarak yerini aldı. Çiftin sosyal medya da yayın yaparak insanların güvenini kazandığı, sonrasında ise Ertan Koç ile birlikte reklamcılık şirketi vasıtasıyla reklam organizasyonu yapma vaadinde bulundular. 

Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde dikkat çeken detay... Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde... Haberi Görüntüle

YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANMIŞLARDI

Ponzi sistemi ile dolandırıcılk yöntemine başvuran çift, suçlamaları kabul etmezken, projeleri tamamlamak için sermayeye ihtiyaç duydukları bu nedenle borç para istemek zorunda kaldıklarını belirtti. Borçları ödeyemeyip, projeleri gerçekleştiremediklerini belirten Talu çifti, borçlarının arkasında olduklarını ancak, ödeme aldıkları kişilerin tehdit etmesi sonucu yurtdışına kaçma girişiminde bulunduklarını belirtti. 

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Haberi Görüntüle

195'ER YIL HAPİS İSTENDİ

Savcının haırladığı iddianame kapsamında ise Beril Talu, Kıvanç Talu ve Ertan Kıvanç'ın ise toplamda 13 kişiyi dolandırdıkları toplamda ise 3 milyon 15 bi lira dolandırıldıklarını vurguladı. Hazırlanan iddianamede ise 58 yıl,6'şar aydan 195'er yıla kadar hapis cezası istendiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading