Prens 3. sezon ne zaman çıkacak?

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak?

BluTV platformunda büyük beğeni toplayan Prens dizisinin 3. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Prens 3. sezon ne zaman başlayacak?

Magazin

25.09.2024, 18:06

BluTV platformunun en çok izlenen dizilerinden biri olan Prens ilk iki sezonda fırtına gibi esti. Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı, MGX Film yapımcılığında çekilen Prens dizisi için şimdi de 3. sezon heyecanı başladı.

Dizinin finali sonrasında BluTV platformundan gelecek yeni sezon haberini beklemeye başlayanlar için henüz bir gelişme yaşanmadı.

Prens BluTV

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKIYOR?

BluTV platformunda yayınlanan ve başrollerinde Giray Altınok ile Ceyda Düvenci’nin yer aldığı Prens dizisinin 3. sezonunun 2025 yılında Şubat ayının sonlarında çıkması bekleniyor.

Macarlara karşı kazanılan zaferle birlikte Prens, zafer sarhoşluğunu doyasıya yaşarken saraya Kuzeyden bir elçi gelir. İsveç Kralı'nın çağrısı sonrasında Prens, Vikingler Diyarı'na doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar. Yolda karşısına çıkan korsanların teklifi ile hiçbir şey beklendiği gibi gitmezken, Bongomya'da da işler karışmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading