Yandex Metrica

Sitede Ara

Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan sonra ilk vereceği karar belli oldu!

Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan sonra ilk vereceği karar belli oldu!

Kral Charles'in kansere yakalanmasının ardından sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenilmişti. Saray yetkilileri kralın ölümünden sonra Prens William'ın tahta çıkacağını belirtmesinin ardından Prens'in kral olması halinde ilk kararını kardeşi Prens Harry ve eşi Mega Markle için vereceği öğrenildi.

Magazin

05.09.2024, 16:13

Kraliçe Elizabeth'un ölümünün ardından tahta çıkan İngiltre Kralı 3. Charles Ocak ayında kansere yaklanmış, şubat ayında ise tedavi görmeye başlamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde ise saray yetkilileri kralın durumunun iyi olmadığını, ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirterek sarayda cenaze hazırlıklarının başladığı iddia edilmişti. 

Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Pınar Deniz gelin oluyor! Bebek bekleyen çift düğünü yurtdışında yapacak! Haberi Görüntüle

KARDEŞİ HAKKINDA ACIMASIZ PLAN

Kral Charles'in ölümünden sonra Prens William'ın ise Kral olacağı öğrenilmitşi. The Mirror'un haberinde yer alan bilgiye göre Prens William'ın tahta geçmesi halinda yapacağı ilk iş belli oldu. Prens Harry ve Megan Markle'nin 2020'de İngiltere'yi terk etmesinin ardından ağabey William'ın tahta geçtiğinde 'acımasız planları'nın olduğu öğrenildi.

Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Az kalsın hapise giriyordu! Ünlü şarkıcı rekor vergi cezasını ödedi! Haberi Görüntüle

KRAL OLUNCA KARDEŞİNİ ÜLKEYE SOKMAYACAK

Diana'nın oğlu Prens William ve Prens Harry'nin arasında yaşanan sorunlar sonrasında ciddi çatışmalar yaşamışlar, Prens Harry birçok kez özür dilese de ağabeyi kabul etmemişti. Prens Harry ise yazmış olduğu Spare kitabında ise sarayda yaşanan olayları analtarak, ağabeyi William hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu

Saray kaynakları ise iki kardeşin arasındaki probleme değinerek, "Prens William, Kral olduğunda ne yapacağını şimdiden planladı ve onların Kraliyet Ailesi'nde bir geleceği olduğunu düşünmüyor. Harry ile Meghan'ın tekrar aralarına katılmasına izin vermenin kötü bir hareket olduğu ve sonsuza dek dışarıda kalmaları gerektiğini hissediyor" dedi.

Kavgalı kardeşler herhangi bir etkinlikte yan yana bulunmazken Harry'nin Amerika'ya taşınmasına ağabeyi tepki göstermiş ve barışmak istemediğini belirtmişti.  Geçtiğimiz günlerde ise Prens Harry ve William amcalarını anma törenminde bir araya gelmiş, ancak sırt sırta vererek hiç bir şekilde konuşmamdıkları görülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading