Yandex Metrica

Sitede Ara

Rabia Soytürk evleniyor! Sevgilisi Samet Vuruş'tan filmleri aratmayan evlilik teklifi!

Rabia Soytürk evleniyor! Sevgilisi Samet Vuruş'tan filmleri aratmayan evlilik teklifi!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Rabia Soytürk uzun süredir birlikte olduğu Samet Vuruşan ile evleniyor. Sevgilisinin dün akşam filmleri aratmayan bir evlilik teklifi ettiği öğrenildi.

Magazin

12.09.2024, 16:31

Şahsiyet, Benim Adım Melek, Gülperi, Duy Beni, Veda Mektubu gibi dizilerde rol alan 25 yaşındaki Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Rabia Soytürk sevgilisi Samet Vuruş ile evleniyor.

Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Kanser tedavisi göre şarkıcı Şimal'den kahreden açıklama: O havuza... Haberi Görüntüle

RABİA SOYTÜRK EVLENİYOR

Kör Nokta dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Rabia Soytürk bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Samet Vuruşan ile dünyaevine gireceğini duyurdu. 

Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı! Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı... Haberi Görüntüle

FİLM GİBİ EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

İzmir'de evlenme teklifi alan Rabia Soytürk evlenme teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Evlilik teklifine yaşadığı şaşkınlık dikkatlerden kaçmadı. Çiftin önünümzdeki yaz nikah masasına oturması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading