Yandex Metrica

Sitede Ara

Reha Muhtar'dan haber var! Entübe edilen ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında açıklama!

Reha Muhtar'dan haber var! Entübe edilen ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında açıklama!

Türkiye'nin ünlü televizyoncularından olan Reha Muhtar geçtiğimiz ay İstanbul Sarıyer'de bulunanan yalısında merdivenlerden düşmüş, yoğun bakıma alınarak etübe edilmişti. Ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi. 

Magazin

18.09.2024, 11:23

Türkiye'nin başarılı gazetecilerinden olan ünlü televizyoncu Reha Muhtar geçtiğimiz ay İstanbul Sarıyer'de bulunan evinde gece saatlerinde merdivenlerden düşmüş, yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti.

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Tedavisi yoğun bakımda devam ederken ünlü televizyoncu hakkında yakın arkadaşı Uğur Dündar açıklamada bulunarak, "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları; süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur.'' dedi.

Dünyaca ünlü oyuncudan İstanbul sürprizi! Hayranlarıyla Beyoğlu sokaklarında! Dünyaca ünlü oyuncudan İstanbul sürprizi! Hayranlarıyla Beyoğlu sokaklarında! Haberi Görüntüle

ŞARKICI NİLÜFER ZİYARET ETMİŞTİ

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın yoğun bakımda olduğu sırada ise eski sevgilisi Nilüfer kızı Ayşenur Yumlu ve eski eşi Deniz Uğur ile evlat mücadelesi başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta Reha Muhtar'ı ziyarete giden şarkıcı Nilüfer ise Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin, "Reha Bey iyi. Gayet iyi... Daha da iyi olacak. Zamana ihtiyaç var biraz. Şuanda iyi. Oturuyordu. Sohbet ettik" demişti.  Usta sanatçı, sözlerine "Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağıyla ilgili bir şey söylemiyorlar henüz... " demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading