Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili şok gelişme!

Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili şok gelişme!

Geçtiğimiz aylarda evinde geçirdiği kaza yüzünden hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Uğur Dündar, meslektaşının sağlık durumu hakkında paylaşımda bulundu.  

Magazin

14.10.2024, 14:51

Gazeteci ve haber spikeri olan Reha Muhtar, 20 Ağustos'ta İstanbul'daki evinde geçirdiği kaza yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Ağustos ayından itibaren hastanede tedavi görmeye devam eden Reha Muhtar'ın sağlık durumu iyiye gitmeye devam ediyor.

Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden kapattı? Berkcan Güven'in olayı nedir? Berkcan Güven kimdir, X hesabını neden... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR'DAN HABER GELDİ

Bu süreçte zaman zaman Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşan Uğur Dündar'dan yeni bir haber geldi.

Sahipsizler dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sahipsizler dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Haberi Görüntüle

HASTANEDEN ÇIKIYOR

Dün Reha Muhtar'ı hastaneye ziyarete giden Uğur Dündar; "Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur" ifadelerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading