RTÜK Başkanından dikkat çeken açıklama! Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti yayından kaldırılıyor mu?

RTÜK Başkanından dikkat çeken açıklama! Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti yayından kaldırılıyor mu?

RTÜK' Başkanı yaptığı açıklamayla izleyicileri tedrigin etti. Açıklaması sonrası gözler en popüler dizilere çevrildi. İşte o dizilere ceza gelebilir...

Magazin

03.10.2024, 18:46

RTÜK Başkanı'nın paylaşımı sonrası yeni sezonun en popüler yapımları arasında yer alan dizileri hedef aldığı ortaya çıktı. Gözler hemen gündemi kasıp kavuran Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'a çevrildi. Artık dizilerin denetimlerinin sıkılaşacağı konusunda açıklamasının ardından daha önce yayın durdurma cezası alan Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'nin yeniden ceza alabileceği konusu gündeme geldi.

RTÜK Başkanı yaptığı açıklama sonrası, Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti fanları, konuyla ilgili sosyal medyada yorumlar yapmaya başladı.  

Survivor'da aşk üçgeninin ortasında kalmıştı! Ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı evlendi Survivor'da aşk üçgeninin ortasında kalmıştı! Ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı evlendi Haberi Görüntüle

KIZIL GONCALAR VE KIZIL ŞERBETİ BİTİYOR MU?

RTÜK Başkanı dün yayınladığı mesaj sonrası dizi fanları bu açıklamayı sosyal medya da gündem haline getirdi. Dizilerle ilgili sıkı bir denetim olacağını söyleyen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Üst Kurulumuz yeni yayın döneminde dizi filmlerle alakalı denetim sürecini titizlikle yerine getirmektedir. Hem çok izlenen hem de çokça şikâyet edilen yapımlar olan dizi filmler, yayıncılık ilkelerini ihlal ettikleri durumlarda toplumsal refleksleri de beraberinde getirmektedir. Yeni bir yayın döneminin başlangıcında vatandaşlarımızın çokça rahatsız olduğu yapımlarla alakalı izleme uzmanlarımız teyakkuzdadır. Bu minvalde toplumumuzda tepkiyle karşılanan, millî güvenliğimizi ihlal ettiği iddia edilen dizilerle ilgili takibimiz aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gerekli incelemelerden sonra yasa ihlali yapan yapımlar varsa gerekli müeyyideler uygulanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading