Yandex Metrica

Sagopa Kajmer paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı! Usta sanatçı Kamuran Akkor ile düet geliyor!

Sagopa Kajmer paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı! Usta sanatçı Kamuran Akkor ile düet geliyor!

Türkiye'nin usta rap sanatçılarının başında gelen Sagoap Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz usta sanatçı Kamuran Akkor ile düet yapacağını açıkladı.

Magazin

25.09.2024, 14:46

Ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz usta sanatçı Kamuran Akkor ile düet yapacağını duyurdu. Akkor ile objektiflerin karşısına geçen Akkor, sevenlerine yaptığı paylaşımla müjeli haberi verdi. 

Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamıştı! Donald Trump Taylor Swift'e demediğini bırakmadı! Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamıştı! Donald Trump Taylor Swift'e demediğini bırakmadı! Haberi Görüntüle

SAGOPA KAJMER'DEN SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Sagopa Kajmer, 77 yaşındaki Akkor ile birlikte "Müziğimizin nadide seslerinden üstad ile" notunu düşerek paylaşıda bulundu.

Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu! Maskesiyle göz kamaştırdı! Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu!... Haberi Görüntüle

KAMURAN AKKOR DÜET MÜJDESİNİ VERDİ

Kamuran Akkor'da sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, "Değerli sanatçı dostum Sagopa Kajmer ile çok yakında şahane bir şarkıyla siz değerli sevenlerimizin karşısında olacağız. İlk toplantımız ve stüdyo günümüzden kareleri sizlerle paylaşıyor; sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading