Yandex Metrica

Sahnede düşerek hayatını kaybetmişti! Metin Arolat'ın son görüntüsü ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat'ın fenalaşıp düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Arolat'ın seyircilerin yanına oturup şarkı söylediği sırada bir anda kendinden geçip masaya düştüğü görülüyor.

Magazin

25.09.2024, 16:57

1995 yılında hem "Dert Değil" şarkısıyla hem de bu şarkıya çektiği kliple adından sıkça söz ettiren ve bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, geçtiğimiz günlerde sahnede fenalaşarak yere düşmüş ve hayatını kaybetmişti.

Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ sözleriyle herkesi şaşırttı! Arzum Onan yeni aşkını eski eşine anlattı! Oyuncu Mehmet Aslantuğ... Haberi Görüntüle

METİN AROLAT SAHNEDE YERE YIĞILDI

52 yaşındaki ünlü isim sahnede şarkı söylediği esnada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Metin Arolat'a ilk müdahale sahne aldığı yerde yapıldıkran sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Metin Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 52 yaşında hayatını kaybetti.

Hadise'den cesur pozlar! Transparan elbisesiyle yürekleri hoplattı! Hadise'den cesur pozlar! Transparan elbisesiyle yürekleri hoplattı! Haberi Görüntüle

FENALAŞIP DÜŞTÜĞÜ ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

52 yaşında hayatını kaybeden ve sanat camiasını yasa boğan Metin Arolat'ın fenalaşıp düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Arolat'ın seyircilerin yanına oturup şarkı söylediği sırada bir anda kendinden geçip masaya düştüğü görülüyor.

Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle bir jest yaptı ki Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle... Haberi Görüntüle

ACI HABERİ REYHAN KARACA DUYURMUŞTU

Kahreden haberin ardından arkadaşları, sahneden kalp krizi geçirerek 52 yaşında hayatını kaybeden Metin Arolat için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınlamıştı. Acı haberi Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından duyurdu. Metin Arolat ile fotoğrafını paylaşan Reyhan Karaca, "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" ifadelerini kullanmıştı.

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı! İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı... Haberi Görüntüle

METİN AROLAT KİMDİR?

İzmir'de 1972 yılında dünyaya gelen Metin Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında "Ayrılık Olmaz" isimli ilk albümünü çıkarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading