DOLAR

34.16

%0.04 expand_less

EURO

38.22

%-0 expand_less

ALTIN

2920.10

%0.2 expand_less

BIST

9770.68

%-0.6 expand_more

BTC ($)

65819.01

%0 expand_less

Sitede Ara

Sanat camiasında ortalık karıştı! Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert tepki: Yazıklar olsun...

Sanat camiasında ortalık karıştı! Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert tepki: Yazıklar olsun...

Devlet Tiytarolar Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadaığlı, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından olan Gaye Filiz Alacacı'yı müdürlüğüne çağırıp, bir odada 3 saat alıkoymasından sonra Selçuk Yöntem sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin

26.09.2024, 16:24

Geçtiğimiz günlerde Devlet Tiyatrolar Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştiridği gerekçesiyle Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıcı Gaye Filiz Alacacı'yı müdürlüğüne çağıran ve sonrasında telefonu alınarak 3 saat boyunca alıkonulduğu iddia edildi. 

Dilan Polat ve Engin Polat dövme yaptırdı! Yazdırdıkları yazı ise pes dedirtti! Dilan Polat ve Engin Polat dövme yaptırdı! Yazdırdıkları yazı ise... Haberi Görüntüle

SELÇUK YÖNTEM'DEN TAMER KARADAĞLI'YA TEPKİ

Yaşanan olaylar sonrasında ise Selçuk Yöntem bir paylaşımda bulunarak, Tamer Karadağlı'ya tepki gösterdi.

Selçuk Yöntem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yaşananları eleştirerek, "Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; Muhsin Ertuğrul, Cüneyt Gökçer, Ergin Orbey, Turgut Özakman, Raik Alnıaçık, Bozkurt Kuruç, Yücel Erten, Tamer Levent, Lemi Bilgin... Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun" ifade etti.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading