Sandık Kokusu'nda kan kaybı! Üç oyuncu diziye veda ediyor

Sandık Kokusu'nda kan kaybı! Üç oyuncu diziye veda ediyor

Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan ve bir kadının 3 çocuğu ile birlikte hayatta kalma mücadelesini anlatan dizi Sandık Kokusu'na 3 oyuncu veda ediyor. İşte Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre diziden ayrılma kararı alan oyuncular. 

Magazin

26.10.2024, 13:23

Geçtiğimiz yıl ekrana gelen, başrolünde Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi oyuncuların yer aldığı dizi Sandık Kokusu'na 3 oyuncu birden veda ediyor. 

Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Reha'yı canlandıran Necim Memili, Lale'yi canlandıran Seda Türkmen ve Hande'yi canlandıran Ece İrtem ilerleyen bölümlerde dizide yer almayacak. 

Aşk hayatı ışık hızında! Hadise ve son sevgilisi Şenol Sönmez'den ilk samimi görüntü geldi Aşk hayatı ışık hızında! Hadise ve son sevgilisi Şenol Sönmez'den... Haberi Görüntüle

METİN AKDÜLGER İK SEZONDA AYRILMIŞTI

Sandık Kokusu'nun ilk sezonunda da çok önemli bir veda yaşanmıştı. 

Bir mafyanın oğlunu canlandıran başarılı oyuncu Metin Akdülger, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, diziden ayrıldığını duyurmuştu. 

Akdülger paylaşımında şunları yazmıştı:

"Hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla’da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla’ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim." 

Akdülger'in yerine yeni bir isim gelmemişti ancak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Serkay Tütüncü dahil olmuştu. 

Zorluklara karşı direnç gösteren güçlü bir kadının hikayesini anlatan dizi aile olma çabasını ve geçmişin getirdiği yüklerle baş etmeye çalışmanın zorlu yolculuğunu paylaşıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading