Yandex Metrica

Şarkıcı Melike Şahin Narin'in için sahnede tepki gösterdi! Gözyaşlarına hakim olamadı!

Şarkıcı Melike Şahin Narin'in için sahnede tepki gösterdi! Gözyaşlarına hakim olamadı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçeisnde 19 gün boyunca kayıp olan Narin Güran'ın cesedi dere kenarında bulunmasının ardından ünlü isimlerde yaşananlara tepki gösterdi. Melike Şahin ise konser sırasında gözyaşlarında boğuldu.

Magazin

09.09.2024, 15:41

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi dere kenarında bir çuvalın içinde bulunmuş tüm Türkiye yasa boğulmuştu. 

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

NARİN İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ

Konuya ilişkin 24 kişi gözaltına alınırken küçük kızın cenazesi otopsi yapılmak üzer Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Küçük kızın boynunda boğma izi olduğu, ayağının kırkık olduğu tespit edilirken 15 gün suda kaldığı öğrenildi. 

Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni işini anlattı! Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni... Haberi Görüntüle

MELİKE ŞAHİN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tüm Türkiye yaşanan olaya tepki gösterirken ünlü isimlerde Narin için sessiz kalmadı. Melike Şahin dün verdiği konserde, "Bu duygusallığım için üzgünüm ama bunu sizden saklayamam." diyerek Narin için gözyaşlarına boğuldu.

Seyirciler 'Ağlama' derken "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading