Yandex Metrica

Şarkıcı Nez ile eşini aldatmıştı! Onur Atilla eşiyle bir araya geldi! Yorumlar peş peşe geldi!

Şarkıcı Nez ile eşini aldatmıştı! Onur Atilla eşiyle bir araya geldi! Yorumlar peş peşe geldi!

Güldür Güldür'ün ünlü oyuncudu Onur Rüştü Atilla 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız'ı şarkıcı Nez ile aldatmıştı. İlişkisini bitiren çiftin sonrasında ise oğulları için bir araya geldiği öğrenilirken yorumlar peş peşe geldi. 

Magazin

03.09.2024, 17:54

Türkiye'nin sevilen programlarından olan Güldür Güldür'ün oyuncularından olan Onur Rüştü Atilla, Sinem Ayyıldız'dan 10 Haziran 2024 günü boşanmış, sonrasında ise şarkıcı Nez ile aldatığı iddia edilmişti. 

Trump'ı destekleyen Elon Musk'tan skandal hareket! Kamala Harris'e desteğini açıklayan Taylor Swift'e ahlaksız sözler! Trump'ı destekleyen Elon Musk'tan skandal hareket! Kamala Harris'e desteğini açıklayan... Haberi Görüntüle

ŞARKICI NEZ İLE ALDATMIŞTI

Ünlü şarkıcı Nez ile tatile çıkıp sosyal medya hesabından aşklarını sevenleriyle paylaşmış sonrasında ise şarkıcı Nez sosyal medya hesabından, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" diyerek yolları ayırdığını duyurmuştu.

Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin Polat tahliye olacak mı? Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Son olarak ise Onur Rüştü Atilla ile ayrıldıktan sonra Onur Rüştü Atilla, Sinem Ayyıldız ile oğlu için bir araya geldi. Okula başlayan oğlunun yanıda olan Rüştü Atilla'ya sosyal medyadan yorum yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading