Şarkıcı Nez'den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı... Sağlık durumu nasıl?

Şarkıcı Nez'den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı... Sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Nez, evinde rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Nez, doktorlara teşekkür etti.

Magazin

06.10.2024, 15:40

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Nez, dün akşam saatlerinde Cihangir’deki evinde aniden rahatsızlandı. Yakınlarının durumu fark etmesi üzerine ünlü şarkıcı, hızlı bir şekilde ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne götürüldü. Nez'in ani sağlık sorunu, hayranları ve sanat dünyasında büyük bir endişe yarattı.

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'dan şaşırtan açılama! Kariyerindeki yeni hedefini duyurdu! Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'dan şaşırtan açılama! Kariyerindeki yeni... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Nez, hastaneye kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi. Ünlü şarkıcı paylaşımında, "Canlar, dün akşam ambulans ile Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldım. Doktorum ve sağlık ekibine sonsuz teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Nez’in açıklaması, hayranlarını biraz da olsa rahatlattı ancak detaylı bir bilgi verilmemesi, sağlık durumu hakkındaki belirsizliği koruyor.

nez.jpg

Bülent Ersoy'dan dikkat çeken cenaze çıkışı: Kendi başıma giderim Bülent Ersoy'dan dikkat çeken cenaze çıkışı: Kendi başıma giderim Haberi Görüntüle

AŞK HAYATINDA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Son dönemde aşk hayatıyla da gündemde olan Nez, "Güldür Güldür Show"un oyuncusu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı ilişkisiyle konuşulmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde çiftin ayrılık kararı aldıkları basına yansımıştı. Bu zor günlerin ardından gelen sağlık sorunu, ünlü şarkıcının yaşamında üst üste gelen sıkıntılar olarak yorumlandı.

Nez’in sağlık durumu hakkında gelecek yeni bilgiler merakla beklenirken, hayranları ona destek mesajları ile moral vermeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading