Yandex Metrica

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu!

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu!

MasterChef'te yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için mücadele ederken Mehmet Şef ve Danilo Zanna arasında 'Baklava ayranla yenilebilir' polemiği büyük tartışma yarattı.   

Magazin

11.09.2024, 16:15

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunumuyla yeni bölümü yayınlandı. 

Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri istiyorum... Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri... Haberi Görüntüle

EN İYİ BAKLAVAYI YAPMA YARIŞINA GİRDİLER

Kaptanlık yarışında ie takımlar en iyi tabağı çıkarmak için mücadele ederken, istedikleri bir baklava çeşidini yapmaları için mazlemeler verildi ve yarışmacılar hünerlerini sergiledi. 

En iyi baklavayı çıkarmak isteyen yarışmacılar ise tabaklarını tamamlamasından ardından şefler tatmaya başladı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için uçakta kıyameti kopardı! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için... Haberi Görüntüle

BAKLAVA- ARAN POLEMİĞİ BAŞLADI

Şefler tek tek tabakları tadarken Mehmet Şef ve Danilo Zanna arasında baklava- ayran polemiği başladı. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, "Kadayıfla ya da baklavayla ayran tüketilir. Bu geleneksel bir şey değil ama tercih edilir" demeesi üzerin Danilo Zanna,  "Yemin ediyorum 12 yıldır Türkiye'deyim. Her yeri de gezdim. İki yıl Gaziantep'te kaldım. Hayatım boyunca ayran ile baklava yiyen görmedim. Ben Türkiye'ye sesleniyorum; baklava ile ayran içilir mi?" dedi.

Mehmet Şef Danilo Zanna'yı ikna edip önce baklava yedirdi sonra ayran içirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading