Yandex Metrica

Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini gerçekleştiremeyecek!

Selena Gomez'den üzen haber! Hastalığı nedeniyle hayatı boyunca o hayalini gerçekleştiremeyecek!

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in uzun süredir kariyer ve özel haytıyla gündeme gelmesinin ardından düzen bir haberi paylaştı. Ünlü sanatçıın yaşadığı sağlık sorunları nenediyle anne olamayacağı öğrenildi.

Magazin

10.09.2024, 14:15

Uzun yıllar adı Justin Bieber ile anılan sonrasında ise şarkıcı The Weeknd ile aşk yaşayan Selena Gomez bir süredir yapımcı sevgilisi Benny Blanco ile ilişkilerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerd eaşk hayatı hakkında,  "Hiç bu kadar güvende hissetmemiştim ve çok harika bir his"  diyen 32 yaşındaki ünlü sanatçı Vainty Fair dergisine röportaj verdi. 

Ünlü şarkıcı ev sahibi ile mahkemelik oldu! Talep edilen kira artışı dudak uçuklattı Ünlü şarkıcı ev sahibi ile mahkemelik oldu! Talep edilen kira... Haberi Görüntüle

'BİRÇOK SAĞLIK SORUNUM VAR'

Gomez verdiği röportajda sağlık sorunları nedeniyle anne olamayacağını belirterek, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Hayatımı ve bebeğimi tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var" ifade etti.

 

Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere makyaj yaptım Meryem Uzerli'den şok itiraf! Eskiden ne iş yaptığını anlattı: Ölülere... Haberi Görüntüle

HASTALIKLARI ANNE OLMASINA ENGEL 

Lupus hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı 2017 yılında da arkadaşı Francia Raisa'dan aldığı böbrek ile hayata tutunmuştu. 

Aldığı kilolarla sık sık gündeme gelen Gomez, "Bir model değilim ve asla olmayacağım. Size sadece sizi sevdiğimi söylemek istedim ve beni destekleyip anladığınız için teşekkür ederim. Ve dürüst olmak gerekirse, insanları vücutları veya başka bir şey için utandırmaya inanmıyorum" demişti.

Geçtiğimiz günlerde ise Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin yaptığı açıklamada Gomez'in toplam serveti 1,3 milyar dolara ulaşmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading