Sitede Ara

Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali Samiyen Stadının yanındaki gökdelenimi kaybettim...

Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden kaybettiği mal varlığını açıkladı: Ali Samiyen Stadının yanındaki gökdelenimi kaybettim...

Türkiye'nin ünlü pop sanatçılarından olan Serdar Ortaç, yaşadığı sağlık sorunları ve kumar borcu yüzünden uzun yıllar gündemde kalmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve canlı yayın videoları ile gündeme gelmeyi başaran ünlü sanatçı kumar pişmanlığını dile getirerek kaybettiği mal varlığını açıkladı.

Magazin

24.09.2024, 15:58

Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ve geçtiğimiz aylarda sosyal medyada sevenlerine TikTok canlı yayını açan Serdar Ortaç, yaşadığı pişmanlığı birçok kez dile  getirmiş alkol ve kumar bağımlıığı için tedavi görmeye başlamıştı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, ''Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım, o en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam.'' demişti.

Arda Güler sevgilisi Duru Yaman ile ilk kez yan yana görüntülendi! Real Madrid galasındaki halleri çok konuşuldu! Arda Güler sevgilisi Duru Yaman ile ilk kez yan yana... Haberi Görüntüle

ALKOL VE SİGARA BAĞIMLILIĞINDAN KURTULDU

Alkol bağımlılığı hakkında ise, "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için" diyen ünlü sanatçı Serdar Ortaç geçtiğimiz gün 'Serbest Vuruş' programına konuk oldu. 

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

'STADIN YANINDA GÖKDELENİM VARDI'

Ünlü sanatçıya 'Kumarı nasıl bıraktın?' sorusu sorulunca, ''Para bitti. Bütün kazancımı yedim. Sonra baktım ki 30-40 sene bir lira kazanılmıyor bu işten. İnsan sadece mesleğinden, çalıştığı işten kazanabiliyor. Para bitti kumar beni bıraktı. Bir evin olsun, ailen olsun yeter.'' dedi.

Ortaç, Ali Samiyen Stadı'nın yanındaki gökdelenini kumar borcu yüzünden kaybettiğini belirterek, "Çok çok. Rakam veremem, bugünün parasıyla aynı olmaz. 10-15 tane ev gitti. Her yerde ev vardı. Ali Sami Yen Stadı'nın yanında 10-11 katlı gökdelenim vardı. Rakam bulamıyorum, dünya gitti! Bir oturduğum ev kaldı, bunun da borçları var. Olsun, sağlığım gitti o gelsin. Eşeklik mi, büyük eşek oğlu eşeklik. Büyük hata!" ifade etti. 

Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum' diyerek bir kez daha ortalığı karıştırdı! Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum'... Haberi Görüntüle

500 BİN TL BORCU OLDUĞU İDDİALARINA YANIT VERDİ

Geçtiğimiz aylarda tanıdıklarından para topladıklarını belirten Ortaç, 500 bin TL borcu olduğunu bu nedenle Whatsapp üzerinden 300 kişilik grup kurulduğu hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. 

Ünlü sanatçı Ortaç, ''Bir internet sitesinde 'Serdar Ortaç arkadaşlarından 5'er bin TL borç topluyor' diye haber çıktı. Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım zamanki Whatsapp konuşmalarını bulmuşlar, onları yayınlıyorlar. 300 kişilik grup kurmuşum, herkesten para istemişim! İnanmayın diye söylüyorum. Eğer benim adıma sizden para isteyen olursa da sakın inanmayın.'' dedi.

 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading