Serdar Ortaç'ı namaza davet ettiler! Öyle bir cevap verdi ki...

Serdar Ortaç'ı namaza davet ettiler! Öyle bir cevap verdi ki...

Serdar Ortaç, bir takipçisinin "Namaza başlasan keşke" yorumuna verdiği yanıtla büyük beğeni topladı ve takipçilerinin takdirini kazandı.

Magazin

01.10.2024, 18:13

Uzun yıllardır hem maddi hem de manevi zorluklarla mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, hayatında yeni bir döneme girdiğini sıkça dile getiriyor. MS hastalığı ile mücadelesi, eski eşi Chloe Loughnan ile boşanma süreci ve ardından yaşadığı nafaka sorunları, onu zor günlere sürüklese de Ortaç, geçmişteki kötü alışkanlıklarını geride bırakma kararı almıştı. Kumar ve alkolü hayatından çıkardığını açıklayan sanatçı, bu kararlarıyla da birçok kişinin takdirini kazanmıştı.

Son dönemde sosyal medyada daha aktif olan Ortaç, hayatındaki bu değişimleri ve yeni başlangıçlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Bir takipçisinin "Ah abim bir de namaza başlasan ne güzel olur." yorumuna kayıtsız kalmayan Ortaç, verdiği samimi yanıtla yeniden gündeme oturdu.

Alişan'ın eşi üzdü! Buse Varol'un hevesi kursağında kaldı Alişan'ın eşi üzdü! Buse Varol'un hevesi kursağında kaldı Haberi Görüntüle

SERDAR ORTAÇ'TAN SAMİMİ YORUM

Bir hayranının namazla ilgili önerisine cevap veren Serdar Ortaç, ibadetin gizli yapılması gerektiğine vurgu yaptı. "Meral abla, namazımı kılarken video mu çekeyim? Millete gösteriş mi yapayım gözünü seveyim. Onun sevabından çok günahı olur." yanıtını veren Ortaç, takipçileri tarafından alkış topladı.

Bu samimi ve içten yanıtı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından örnek bir tavır olarak değerlendirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading