Yandex Metrica

Sitede Ara

Seren Serengil Metin Arolat'ın cenazesine katılan Gülben Ergen'e çıkıştı: Rol çalma...

Seren Serengil Metin Arolat'ın cenazesine katılan Gülben Ergen'e çıkıştı: Rol çalma...

Türkiye'nin 90'lı yıllarına damga vuran ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın cenazesin katılan Gülben Ergen'e Seren Serengil ağır sözler sarf etti. Serengil 'rol çalma' diyerek ünlü şarkıcıya çıkıştı.   

Magazin

23.09.2024, 15:16

Bir döneme damgasını vurmuş Türkiye'nin sevilen şarkıcıları ve yönetmenlerinden olan Metin Arolat Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ünlü şarkıcı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey 2024 birincisi Bingöl'e gidiyor! Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey... Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL'DEN GÜLBEN ERGEN'E TEPKİ 

Ünlü oyuncunun cenazesi dün Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İzmir'de toprağa verilmek üzere götürülürken cenazeye ise Gülşen, Demet Akalın, Demet Sağıroğlu, Ozan Orhan gibi isimlerde katılmıştı.

Gülben Ergen 'de cenazede yerini alırken o anları gören Seren Serengil ise sosyal medya hesabından uzun yıllardır kavgalı olduğu Eergen'e aeteş püskürttü.

Metin Arolat'ı son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlayan Ergen'e Seren Serengil,  "Allah'ım bunun her olaydan rol çalmaları. Sanki her gün görüşüyor, yakını gibi. Orada yapma bari ya!"  dedi.

Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı! Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TEPKİ YAĞDI

Seren Serengil'in o sözleri üzerine ise, sosyal medya kullanıcıları, "Sus artık, biz bile ağladık. Kadın yakın dostu, şaka gibisin", "Seren'de Gülben travması var", "Bu kadar nefret normal değil","Saldırmak için yer aramayın" gibi yorumlarda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading