Yandex Metrica

Sitede Ara

Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum...

Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum...

Ünlü televiyoncu Acun Ilıcalı dün akşam sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Eski eşi Şeyma Subaşı ise düğün sonrası Ilıclaı'ya gönderme yaptı. Subaşı 'Gururla yaşıyorum' diyerek söylediği sözler olay oldu.

Magazin

05.09.2024, 13:54

Acun ılıcalı dün akşam kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile görkemli birtörenle dünyaevne girdi. 4. kez nikah masasına oturan Acun ılıcalı'nın düğününe ünlüler akın ederken, düğüne sürat teknesiyle yaptığı giriş olay oldu.

 

Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü şarkıcı barıştırdı! Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü... Haberi Görüntüle

MELİSA ILICALI BABASININ DÜĞÜNÜNDE

Ilcıalı'nın ailesi ve çocukları da düğünde yerini alırken 2018 yılında evlendiği Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı'da babasının düğününe katıldı.

Hadise yine mi aşık oldu? Ünlü oyuncuyla samimi kırmızı halı pozu dedikoduları alevlendirdi Hadise yine mi aşık oldu? Ünlü oyuncuyla samimi kırmızı halı... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı ise düğün bittikten sonra sosyal medya hesabından şaşırtan açıklamalarda bulundu. Subaşı, Instagram hesabından, 'Gururla yaşıyorum ve bu anların tadını çıkarıyorum' diyerek, "Hayatım boyunca kendime sorduğum her soru neredeyse cevaplandı. Gururla yaşıyorum, bu anların ve duyguların şu anda tadını çıkarıyorum, çünkü her şey yerli yerine oturuyor. Belki de hayatım boyunca aradığım şeyler, içimi derinden rahatsız eden sorular sonunda cevaplarını buluyordur. Cevapların olup olmadığını bilmediğim zamanlarda bile orada olduklarını, beklediklerini biliyordum ve şimdi oluyor.'' dedi.

Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri itiraf etti! Müjde Uzman'ın diziden ayrılık nedeni açıklandı! Kızılcık Şerbeti yapımcısı gerçekleri... Haberi Görüntüle

İYİ DİLEKLERDE BULUNDU

Herkesin iyi bir şekilde yaşamasını dilediğini belirten Subaşı, ''Bu yolculuk güzel, benim gibi, senin gibi ! Herkesin kendine bağlı olmasını, kendini kabul etme seviyesine ulaşmasını, içindeki iyiliğin dıştaki iyiliği çekmesini diliyorum. Herkes için dileğim bu." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading