Yandex Metrica

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti!

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti!

Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturmuştu. Yılın düğünü olarak anılan düğünden sonra Acun Ilıcalı nikahtan görüntüler paylaştı ve esk eşi Şeyma Subaşı'nın beğenmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.  

Magazin

06.09.2024, 17:56

2018 yılında Şeyma Subaşı'ndna ayrılan Acun Ilıcalı son olarak Ayça Çağla Altunkaya ile 4. kez nikah masasına oturdu. 4 Eylül Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü büyük yankı uyandırdı.

Canlı yayında tepki çeken cinsiyet partisi! Esra Erol'un programındaki kutlama sosyal medyayı ikiye böldü! Canlı yayında tepki çeken cinsiyet partisi! Esra Erol'un programındaki kutlama... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN DÜĞÜN PAYLAŞIMI

Acun Ilıcalı'nın düğünü büyük yankı uyandırırken Ilıcalı geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabı Instagram'dan sevenleriyle düğüne ait fotoğrafları paylaştı. 

Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de milyarder grubu üyesi Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİ FOTOĞRAFI BEĞENDİ

Ilıcalı kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ederken Şeyma Subaşı'da o gönderiyi kişisel insatgram hesabından beğendi. Subaşı'nın beğenisi sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından beğeniyi geri çekti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading