Yandex Metrica

Şeyma Subaşı'nın kopyası! Şeval Şahin'in festival tarzına yorum yağdı: Giyinmek yasak mı?

Şeyma Subaşı'nın kopyası! Şeval Şahin'in festival tarzına yorum yağdı: Giyinmek yasak mı?

2018 yılında Türkiye Güzeli seçilen ünlü model Şevval Şahin Burning Man Festivali'ndeki tarzıyla dillere düştü! Ünlü modelin tarzı sosyal medyada Şeyma Subaşı'na benzetilirken binlerce yorum yağdı.

Magazin

03.09.2024, 13:13

Her yıl Amerika'nın Nevada eyaletinde düzenlenen Burning Man Festivali'ne 24 yaşındaki ünlü model Şevval Şahin'de katıldı. Ünlü model sosyal medaya hesabından festivalde verdiği pozları çok konuşuldu.

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

FESTİVAL TARZI OLAY OLDU

Şahin tarzıyla eleştirilirken 10 gün süren festivalde bir markanın sponsoru oldu. Ünlü model koleksiyondan parçaları paylaşırken Şahin'in paylaşımları Şeyma Subaşı'na benzetildi. 

FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi! FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI'NA BENZETİLDİ

Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı'da her yıl festivale katılarak takipçileriyle paylaşım yapmayı ihmal etmiyordu.  Kullanıcılar ise 'Şeyma gidemedi Şevval gitti','Şeyma ile yarışma girmiş herhalde', 'Giyinmek yasak mı?', 'Şeymanın sayfası sandım kopyala yapıştır olmuş' yorumlarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading