Yandex Metrica

Sitede Ara

Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a bedava verildi: Benden istemediler

Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a bedava verildi: Benden istemediler

Türkiye'nin başarılı kadın şarkıcıarından olan Demet Akalın yeni şarkısı için Amerika'daki The Villa Casa Casuarina isimli otelde klip çekmeye hazırlanıyordu. Ancak aynı malikanede daha önce Shakira'da klip çekmek için 250 bin dolar ödediği ortaya çıkınca ünlü şarkıcıya bedava çekeceğini açıkladı.

Magazin

09.09.2024, 10:58

Ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde İzmir'de hayranlarıtla buluştu. Ünlü şarkıcı Liposuction yöntemiyle kilo verdiğini, "Zorda kaldığım içn bu ameliyatı oldum. Doktorum önce ameliyat yapmak istemedi ama klinikte ağladım. İyi oldu." dedi.

Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya tatilinde! Aradığı aşkı sonunda buldu! Arzum Onan 50 yaşında aşkıyla Kaliforniya... Haberi Görüntüle

SHAKİRA'YA 250 BİN DOLAR DEMET'E BEDAVA

Yeni bir klip çekimi için hazırlıklara başladığını duyuran Demet Akalın, Amerika'da bulunan The Villia Casa Casuarina isimli otelde klip çekeceği öğrenildi. Ünlü şarkıcının daha önce Shakira'nın da klip çektiği otele 250 bin TL ödediğini duyunca, 'Benden para istemediler' dedi.

Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Haberi Görüntüle

OTELİ TÜRKLER SATIN ALDI

Ünlü şarkıcı Akalın yeni şarkısında İtalyan modacı Gianni Versace'nin yaşadığı otelde klip çekeceğini açıklamasının ardından Shakira'dan 250 bin dolar isteyip, kendisinden neden itemdiklerini açıkladı. Ünlü şarkıcı Akalın, oteli satın alan kişilerin Türkler olduğunu bu nedenle klibi bedava çekeceklerini belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading