Sitede Ara

Sosyete çalkalandı! Hacı Sabancı'nın gayrimeşru evlat davasında şok gelişme! DNA testinin sonucu belli oldu!

Sosyete çalkalandı! Hacı Sabancı'nın gayrimeşru evlat davasında şok gelişme! DNA testinin sonucu belli oldu!

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Hacı Sabancı geçtiğimiz yılarda eşi Nazlı Sabancı ile kızlarını kucaklarına almış sonrasında ise F.D isimli bir kadın kendisinden oğlu olduğunu belirterek Hacı Sabancı'ya babalık davası açmıştı. Mahkeme DNA testi yapılmasını talep etmesinin ardından ise iddialara göre DNA testinin sonucu açıklandı ve çocuğun babasının Hacı Sabancı olduğu iddia edildi. 

Magazin

26.09.2024, 11:29

Geçtiğimi aylarda ünlü iş adamı Hacı Sabancı, Nazlı Sabancı ile evliliklerini kız çocuklarıyla taçlandırmış ancak kısa bir süre sonra ise gayrimeşru çocuk iddiaları ile mahkeme süreci başlamıştı.

Yaz aylarında F.D isimli bir kadın Hacı Sabancı'dan U.D isimli bir oğlu oluğunu söyleyerek Hacı Sabancı'ya babalık davası açmış, çocuğunu ise kendi nüfusuna geçirmesini talep etmişti.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı! Haberi Görüntüle

HACI SABANCI'NIN OĞLU OLDUĞU KESİNLEŞTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Sabah'ta yer alan haber gör ise, Hacı Sabancı'nın DNA testinin sonuçlandığı ve kesin olarak Hacı Sabancı'nın 3 yaşındaki U.D'nin babası olduğu iddia edildi. Çiftin 2010 yılında tanıştıkları ve 2020 yılına kadar sık sık görüştüklerini ifade eden F.D geçmişte yaşadıklarını delilleriyle mahkemeye sundu. Ancak İstanbul 16. Aile Mahkemesinin Hacı Sabancı'nın babalık davasında gizlilik kararı verildiği, talebi ise F.D'nim talep ettiği öğrenildi.

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

SABANCI'NIN AVUKATINDAN YALANLAMA

Hacı Sabancı'nın avukatı yunus Egemenoğlu ise Gayrimeşru çocuk davasına ilişkin paylaşımda bulunarak, ''Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürüken iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde test ettiği bir karar dahi yoktur. Mahkemenin bu yöne bir kararı dahi yokken kamuyu aldatmaya yönelik müvekkilim ve ailesini hedef alan bu tür gerçeğe aykırı haberler kamu vicdanını da incittiği, bu tür gerçeğe aykırı iddiaların haber değeri olmadığı, haber kriteri dahi taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız'' dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading