Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu mu?

Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu mu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor 2025 yarışması için geri sayım geçildi. Peki, Survivor 2025 ne zaman, hangi ay başlayacak? Survivor yarışmacıları belli oldu mu?

Magazin

29.09.2024, 13:41

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Survivor 2025 için geri sayım başladı. Yeni sezonda yine farklı konsept içerişinde hazırlanacak kulvarlarda sürpriz isimler yarışacak.

Survivor ünlüler gönüllüler konsepti ile devam edecek olan yarışma için başvuru tanıtımının yayımlanması heyecanı giderek arttırdı. Kırmızı ve mavi takımda yer alacak olan yarışmacılar şampiyon olmak için mücadele verecek.

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir ilke imza attı! 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! Shogun dizisi Emmy tarihinde bir... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2025 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2025 yarışmasının ünlüler gönüllüler konseptinde Ocak ayının ilk Cumartesi günü başlaması bekleniyor.

Survivor 2025 ne zaman

Beren Saat 'Gizli Dolap' filmiyle geri dönüyor! Sete çıkan filmin başrol oyuncuları belli oldu! Beren Saat 'Gizli Dolap' filmiyle geri dönüyor! Sete çıkan filmin... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2025 YARIŞMACILAR BELLİ OLDU MU?

Survivor 2025’te yeni sezonda ünlüler gönüllüler konseptiyle mavi ve kırmızı takımdan oluşması bekleniyor. Yeni sezonda ünlüler kadrosunda ise Nagihan Karadere, Adem Kılıççı ve İsmail Balaban’ın yer alacağı iddia ediliyor.

Eski yarışmacılardan biri olan Efecan Dianzenza’nın da Survivor ile ilgili sosyal medya paylaşımları da dikkat çekiyor.

Survivor 2024’te geçtiğimiz sezon şampiyon, Ogeday Girişken olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading