Sitede Ara

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ünlü rapçi ile yeni bir aşka yelken açtı! Aşk pozlarına binlerce yorum yağdı!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ünlü rapçi ile yeni bir aşka yelken açtı! Aşk pozlarına binlerce yorum yağdı!

Aşk hayatı ile sık sık gündemden düşmeyen Survivor'un ünlü yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ünlü rapçi Canbay ile aşk yaşamaya başladı. Kalaycıoğlu sosyal medyadan verdiği pozlara ise binlerce yorum yağdı.

Magazin

30.09.2024, 09:45

Survivor All Star yarışmasına damgasını vuran ünlü yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu özel hayatı ile yeniden gündeme geldi. 

Soner Sarıkabadayı müjdeyi verdi! İkinci kez baba oluyor Soner Sarıkabadayı müjdeyi verdi! İkinci kez baba oluyor Haberi Görüntüle

RAPÇİ CANBAY İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Geçtiğimz aylarda Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i ünlü oyuncu Doğukan Güngör ile sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü yarımacı şimdilerde ise rapçi Canbay ile görüntülendi. Aleyna Kalacıoğlu, "Birlikte bir iş yapıyoruz. Şu an hazırlık sürecindeyiz, stüdyodan çıktık" diyerek aşklarını onayladı.

Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine başlamadığı ortaya çıktı! Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine... Haberi Görüntüle

POZLARI OLAY OLDU

Aleyna Kalaycıoğlu geçtiğimzi günlerde ise, "Güzel bir ilişkim var şu anda. Evrenden çağırdım. Nazar değecek diye korkuyorum, o yüzden çok konuşmak istemiyorum" demişti. Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından ise Canbay ile verdiği aşk pozları büyük yankı uyandırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading