Survivor aşıkları Survivor Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu günü

Survivor aşıkları Survivor Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu günü

Survivor All Star 2022'de yaşadıkları aşklarıyla sezona damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu, dün akşam İstanbul'da evlendi. nikah masasına oturdu. Survivor yarışmacıları, ünlü çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Magazin

30.09.2024, 12:19

Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda mücadele etmelerine rağmen Mert Öcal ile Sude Burcu'nun yaşadığı aşkın ortaya çıkması sezona damgasını vurmuştu.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda nişananlanan Survivor aşıkları Mert Öcal ile Sude Burcu dün akşam İstanbul'da bir otelde dünyaevine girdi.

Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2025 ne zaman başlıyor? TV8 Survivor yarışmacıları belli oldu... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YARIŞMACILARI AKIN ETTİ

Survivor yarışmacılarının akın ettiği düğüne Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan, Aşkım Burçe, Kardeniz Kılıç gibi isimler katıldı. Ayrıca düğüne birçok ünlü isim de katıldı.

Survivor aşıklarının düğününden kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Renkli geceden paylaşılan kareler beğeni yağmuruna tutuldu.

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği... Haberi Görüntüle

''ÇOK HEYECANLI GARİP DUYGULAR''

Düğün öncesi kameralar karşısına geçen Sude Burcu, heyecanını şu satırlarla anlattı;

“Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk. Gelinliğimi özel yaptırmadım. Sade bir şey tercih ettiğim için bulmam kolay oldu” 

Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi Haberi Görüntüle

"DİYETE BAŞLIYORUM HEMEN"

Düğün öncesi muhabirlerle sohbet eden ünlü çiftten Mert Öcal, "Evlilikten yıllarca kaçtım kaçtım kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Gerçekten doğru kişiyle yapıldığında evlilik dünyanın en güzel şeyi. İnşallah bundan sonra da hayatımıza huzurlu, mutlu şekilde devam ederiz. Balayı planımız şu an yok. Geçen yıl bir film çekerken attan düştüm. Üç omurum kırıldı. 3-4 ay korseyle gezince çok kilo aldım. O yüzden düğüne kilolu geldim ama düğünden sonra diyete başlıyorum hemen" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading