Yandex Metrica

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya'dan üzen haber! Hastane odasından sevenlerini üzen açıklama! Kemiğim kopmuş...

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya'dan üzen haber! Hastane odasından sevenlerini üzen açıklama! Kemiğim kopmuş...

Domninik Cumhuriyeti'nde düzenlenen Survivor All Star 2024'e katılan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya adada yaşadığı sakatlık sonrası ayağındaki bir kemiğin koptuğunu ve acil ameliyata girdiğini açıkladı. Ünlü oyuncu hastane odasından sevenlerine iyi olduğunu belirten açıklamalarda bulundu.

Magazin

25.09.2024, 13:01

Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterine hayat veren ünlü ouncu Batuhan Karacakaya Survivor kadrosuna dahil olmuş yarışmada en iyi performansı gösteren yarışmacılar arasında yerini almıştı.

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi olay oldu! İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi... Haberi Görüntüle

SURVİVOR2DA SAKATLANMIŞTI

Ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya ise Survivor All Star 2024 yılında yarımaya katılmış geçirdiği sakatlık nedeniyle iyi performans göstermemişti. 

Hamilelik iddialarını reddetmişti! Geçtiğimiz hafta evlenen Pınar Deniz'den karnı burnunda pozlar geldi! Hamilelik iddialarını reddetmişti! Geçtiğimiz hafta evlenen Pınar Deniz'den karnı burnunda... Haberi Görüntüle

ACİL AMELİYATA ALINDI

Ancak ünlü oyuncu Karacakaya ise sosyal medya hesabı Insatgram üzerinen sevenlerine üzen bir haber verdi. Karacakaya, hastane odasından 'bileğim ağrıyor' diyerek hatsane odasında başına gelenleri anlattı. Karacakaya, ''Gören her doktor senin acil bir şekilde ameliyata girmen gerekiyor dedi. Bileğimde parça bir kemik kopmuş ve serbest bir şekilde bileğimde geziyormuş. Bu da aşırı ağrıya sebep oluyormuş. Ancak Ada'da kaptığım bir hastalık yüzünden ameliyatım ertelendi ve kortizon tedavisi görüyordum. Şimdi de ameliyatımı oldum. Her şey yolunda' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading