Survivor'da aşk üçgeninin ortasında kalmıştı! Ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı evlendi

Survivor'da aşk üçgeninin ortasında kalmıştı! Ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı evlendi

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı sevgilisi Yiğit İnandı evlendi. Çift sade bir törenle dünyaevine girerken nikah öncesi verdiği pozları sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Magazin

22.09.2024, 16:15

Acun Ilıcalı'nın Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdiği Survivor yarışmasına katılarak adını duyuran yarışmacı Nisa Bölükbaşı ünlü fenomen Yiğit İnandı ile geçtiğimiz haziran ayında nişanlanmıştı.

Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri şaşırttı! Biscolata reklamlarındaki erkeklere taş çıkarır! Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı görenleri... Haberi Görüntüle

NİSA BÖLÜKBAŞI EVLENDİ

Çift sade bir törenle nikah masasına otururken Bölükbaşı Instagram hesabı üzerinden verdiği pozlarla gündeme geldi. Bölükbaşı, 'Biz bir nikah yapıp geliyoruz' notuyla yayınladığı fotoğraflarına sevenlerinden binlerce beğeni yağdı.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para ne ararsan var Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para... Haberi Görüntüle

ADADA AŞK ÜÇGENİ YAŞAMIŞTI

Survivor 2022 All Star' şampiyonluğu çok tartışılan Nisa Bölükbaşı'nın 'SMS olmasaydı kazanamazdı' iddiaları ortaya atılmış, 2020 de Barış Murat Yağcı ile adada aşk yaşamaya başlamış ardından Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading