Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor'da başlayan aşk nikahla taçlanacak! Mert Öcal'ın düğün tarihi belli oldu!

Survivor'da başlayan aşk nikahla taçlanacak! Mert Öcal'ın düğün tarihi belli oldu!

Survivor 2022 yılında birlikte yarışan Mert Öcal ve Sude Burcu adada aşk yaşamaya başlamış sonrasınad ise ilişkileri uzun bir süre devam etmişti. Çift uzun süredir başladıklaı evlilik hazılıklarının sonuna gelerek düğün tarihlerini duyurdu.

Magazin

11.09.2024, 17:57

2022 yılında Survivor kadrosuna dahil olan ve adı aşk üçgenine karışan Sude Burcu ile Mert Öcal aşk yaşamaya başlamıştı. 2 yılır düğün hazırlığı yapan çift ise düğün tarihini netleştirdi.

Büyük tepki topladı: Listede altın baklava da var! Sosyete kasabı Nusret 3 milyon TL'lik hesap fişini paylaştı! Büyük tepki topladı: Listede altın baklava da var! Sosyete kasabı... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN AZIRLIKLARI TAMMALANDI

2 yıl önce nişanlanan ve sade bir tören ile sevenlerine duyuran çift dün akşam bir markanın davetinde görüntülendi.

Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

29 EYLÜL'DE NİKAH MASASINA OTURACAKLAR

İkilinin katıldığı davette, Mert Öcal, "Sude'nin davul ve zurnayla işi yok, her konuda anlayışlı. Benim de öyle, o kadar gürültü patırtı yapıp komşuları rahatsız etmeye gerek yok. Direkt düğüne giderek eğleneceğiz. Zaten herkes düğüne geleceği için konvoy için falan milleti yormaya gerek yok. 29 Eylül'de evleneceğiz. Benim doğum günüm. 2 sene önce doğum günümde Sude'ye evlilik teklifi etmiştim" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading