Yandex Metrica

Sitede Ara

Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri bitti!

Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri bitti!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan usta oyuncu Tamer Karadağlı'dan çalışmayan oyuncular hakkında açıklama yaptı. Kardağlı, 'Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum. Lale Devri bitti' açıklaması olay oldu.

Magazin

13.09.2024, 12:25

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan 57 yaşındaki Tamer Karadağlı, 2023 Ağustos ayında Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görevine başlamıştı. 

Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni istek! Dilan Engin Polat davasında ikinci gün! Duruşma öncesi takipçilerinden yeni... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMAYAN OYUNCULARA REST ÇEKTİ

Usta oyuncu Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün başına geçmesinin ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Usta oyuncu son olarak ise çalışmayan oyuncuların maaş almasını uygun bulmadğını ve istifa etmeleri gerektiğini vurguladı.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi? Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

'İSTİFA EDİN, LALE DEVRİ BİTTİ'

Tamer Karadağlı Hürriyet'e yatığı açıklamada, ''Çalışmayacaksanız istifa edin, lale devri bitti! Kimsenin oturup yıllarca sadece maaş alıp ama ‘ben oyuncuyum’, ‘ben tiyatrocuyum’ demesi doğru gelmiyor.'' dedi.

Maaş alana ve çalışmayan oyunculara 'Lale devri bitti' diyen Karadağlı, ''Bazı oyuncularımız 15 sene boyunca oynamamış. Dışarıda dizi çekiyor, kendi özel tiyatrosu var, maaş alıyor ama çalışmıyor. Lale devri bitti. Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum.'' ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading