Yandex Metrica

Tüm engellere rağmen evlendiler! Ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin muradına erdi!

Sandık Kokusu dizisindeIrmak karakterini calandıran ünlü oyuncu Meriç Aral ve Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serkan Keskin dünyaevine girdi. İç kez nikah için gün alan ancak bir türlü evlenemeyen çiftin nikahları dün sade bir törenle gerçekleşti.

Magazin

20.09.2024, 14:02

Yüksek Sosyete, Kaderimin Oyunu, Yakamoz, Kırmızı Oda, Söz gibi dizilerde rol alan 35 yaşındaki ünlü oyuncu Meriç Aral ve Leyla ile Mecnun dizisindeki oyuncu Serkan Keskin ile süren 6 yıllık ilişkisi evlilikle taçlandı.

Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü! Aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Adriana Lima eski haline geri döndü! Haberi Görüntüle

MERİÇ ARAL VE SERKAN KESİN EVLENDİ

Çift sade bir törenle dünyaevine girerken, aile ve yakın arkadaşları da törende yerini aldı. Çift Delicatessen Etiler'de kıydıkları nikaha yakın arkadaşları Efe Tuncer ve Birkan Sokullu'da nikah şahitliği yaparken düğüne Ali Atay, Hazal Kaya, Barış Arduç, Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Bartu Küçükçağlayan, Sarp Apak, Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü, Boran Kuzum, İbrahim Selim, Ece Çeşmioğlu, Alina Boz, Umut Evgin gibi birçok isim yer aldı.

Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu! Maskesiyle göz kamaştırdı! Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu!... Haberi Görüntüle

'BALAYI YAPMAYACAĞIZ'

Serkan Keskin ise nikah sırasında, " Sevgilim bana evlilik teklif etti. Hemen kabul ettim. Çok acayip bir duyguydu. Balayı yapamayacağız, hemen işe başlayacağız'' dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading