Türk sinemasının ünlü ismi istekte bulundu! Hayatım bir film olursa beni Burcu Biricik canlandırabilir

Türk sinemasının ünlü ismi istekte bulundu! Hayatım bir film olursa beni Burcu Biricik canlandırabilir

Türk sinemasının ünlü islerinden olan Emel Sayın, özel bir istekte bulundu. Hayatı film olursa Burcu Biricik'in canlandırmasını istediğini açıkladı.   

Magazin

01.10.2024, 16:12

Hayatının beyazperdeye aktarılması konusunda açıklama yapan sanaçtı Emel Sayın, "Aslında böyle bir çalışma yaptık. Son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız" dedi.

Daha sonrasında ise hayatının film olma konusunda Burcu Biricik'i çok beğendiğini dile getiren Sayın, aslında beğendiği birçok oyuncunun olduğunu ama Biricik'i izleyip ve beğendiği için onun oynamasını istiyor.

Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan okudu: 'Ben de buradayım' Ünlü oyuncu hamileliğini umursamadı! Neslihan Atagül Times Meydanı'ndan dünyaya meydan... Haberi Görüntüle

''BURCU BİRİCİK'i ÇOK BEĞENİYORUM''

Magazin Burada'nın haberine göre hayatının sinema olma konusunda kendini canlandırmasını istediği kişi olarak Biricik'i işaret eden Sayın, "Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler tatlılar, kendim de düşünüyorum bazen. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı onu da bilmiyorum. Ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var. Burcu'yu izliyorum, çok da beğeniyorum" ifadesini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading