Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki sözlerine Çağla Şıkel'en tepki gecikmedi!

Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki sözlerine Çağla Şıkel'en tepki gecikmedi!

Mıss Tukey 2024 güzeli seçilen İdil Bilgen'i sosyal medya kullanıcıları linç etti. Ahmet Çakar ise futbol programında Türkiye Güzeli Bilgen'e ağır sözler söylemesi üzerine eski Türkiye Güzeli Çağla Şıkel'den destek gecikmedi. 

Magazin

13.09.2024, 12:37

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi İdil Bilgen Türkiye Güzeli seçilerek ülkemizi Miss World'te temsil etmeye hak kazandı. 

1.80 boyundaki Türkiye Güzeli'nin Kiev Büyükelçisi'nin kızı olduğu öğrenilirken, sosyal medyadan ise İdil Bilgen'e ağır sözler sarf edildi. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan nikah öncesi ilk kare geldi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'da evleniyor! Ünlü oyuncudan... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'DAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Bilgen'e birçok kişi linç girişiminde bulunurken ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar programda, "Ben kızımıza çirkin demiyorum; sevimli, tatlı, iyi huylu olabilir ama Türk genç kızını güzel olarak temsil etmesi.. Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be." demesi büyük şaşkınlık yarattı. 

Gonca Vuslateri'nden annelik sonrası ilk paylaşım! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!Binlerce beğeniyi kaptı! Gonca Vuslateri'nden annelik sonrası ilk paylaşım! Bebeğinin yüzünü ilk kez... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN İDİL BİLGEN' E DESTEK

1997 yılında Miss Turkey güzeli seçilen Çağla Şıkel'de Ahmet Çakar'ın o sözlerine tepki göstererek, "Bir genç kıza yapılan bu şiddeti ve buna kahkahalarla eşlik eden herkesi kınıyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading