Yandex Metrica

Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey 2024 birincisi Bingöl'e gidiyor!

Türkiye Güzeli Seçilen İdil Bilgen son kararını verdi! Miss Turkey 2024 birincisi Bingöl'e gidiyor!

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen kariyerine doktor olarak devam edeceğini açıkladı. Bilgen'in ise dün Bingöl Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi'ne atandığı öğrenilmişti. 

Magazin

17.09.2024, 13:59

Miss Turkey 2024 Güzellik yarışmasına katılan ve 20 katılımcısının arasından birinci olan İdil Bilgen sosyal medyada büyük yankı uyandırmış birçok kişi tepki göstermişti. 

Narin hakkında çapıcı iddiaları ortaya çıkarmıştı! Gülben Ergen 'kaynağını açıkla' dedi! Didem Arslan küplere bindi! Narin hakkında çapıcı iddiaları ortaya çıkarmıştı! Gülben Ergen 'kaynağını açıkla'... Haberi Görüntüle

KARİYERİNE HEKİM OLARAK DEVAM EDECEK

Türkiye Güzeli seçilen 24 yaşındaki Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen'in yarışmaya katılmadan önce Bingöl'e atamasının yapıldığı ortaya çıktı.

Bilgen ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, 'Doktorluk ilk unvanım' diyerek “Açıkçası Türkiye Güzeli seçilmeden önce benim hekim unvanım oldu. Ben yarışmaya bir hekim olarak katılmış oldum ve bu benim kesinlikle ilk unvanım. Bunu gururla hayat boyu, mesleğim boyunca taşıyacağım” demişti.

Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin Polat tahliye olacak mı? Dilan ve Engin Polat davasında ne kadar ceza isteniyor? Engin... Haberi Görüntüle

BİNGÖL'E GİDİYOR

Bilgen'in önce Kiev'de Büyükelçi olan babası Mustafa Levend Bilgen'in yanına gideceği ardından ise Türkiye'ye dönerek Bingöl'e atandığı Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi'nde göreve başlayacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading