Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce beğeni aldı

Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce beğeni aldı

Bir zamanlar Türkiye'nin ünlü oyuncularından olan yerli DiCaprio olarak bilinen Arda Kural sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

Magazin

19.09.2024, 16:24

Lise Defteri, Emret Komutanım, Kuzenlerim, Yıldızlara Bak, Düğün Şarkıcısı gibi projelere yer alan ünlü oyuncu Arda Kural son hali ile gündeme geldi. 

Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü hediyesi hayatını kurtardı! Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDE ENGELLENDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Yerli Leonardo DiCaprio olarak bilinen ünlü oyuncu Arda Kural yaşadığı sağlık sorunlaru nedeniyle gündeme gelirken ''Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde olduğum dönemde birçok engelle karşılaştım" demişti. 

Kural, "24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim" diyerek sevenlerini üzmüştü. 

Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü şarkıcı barıştırdı! Ayrılık hasretine dayanamadılar! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ı ünlü... Haberi Görüntüle

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Uzun bir süre sağlık sorunları ile mücadele eden Arda Kural, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu.  Kural yeni görüntüsü ile hayranlarını üzdü. Yeniden kilo alan ve hayranlarının beğenisini kazanan ünlü oyuncunun o paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading