Yandex Metrica

Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı!

Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti! Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen'in babası tanıdık çıktı!

Miss Turkey 2024'te yarışan ve Türkiye'nin en güzel kızı seçilen İdil Bilgen'in babası Kiev Büyükleçisi Mustafa Levent Bilgen olduğu öğrenildi. 

Magazin

12.09.2024, 15:24

2024 Miss Turkey güzeli seçilen ve Türkiye'yi Miss Universe'de temsil edecek olan 24 yaşındaki İdil Bilgen 20 yarışmacı arasından jüri üyesinin oy çokluğuyla birinci seçildi.

Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GÜZELİ'NİN BABASI TANIDIK ÇIKTI

İdil Bilgen'in ailesinin kim olduğu merak edilirken babasının ise Ekim 2023 yılından bu yana Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen olduğu ortaya çıktı. 

Mustafa Levent Bilgen'in ise Kiev'e atanmadan önce 2014 ve 2016 yılları arasında Abu Dabi Büyükelçisi olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması damgasını vurdu! Şefler birbirine girdi! Masterchef'e 'baklavanın yanında ayran içilir mi?' tartışması... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN CENAZESİNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Bilgen'in 2018 yılında annesini kaybettiği öğrenilriken erkek kardeşi Mete Bilgen ile birlite cenazede görüntülenmişti.

1.80 boyunda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olduğu öğrnilen İdil Bilgen,  Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi isimlerin yer aldığı jüri karşısına çıkarak Miss Turkey 2024 güzeli seçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading