Yandex Metrica

Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi!

Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi!

Selena dizisinde rol alan sonrasında ise ekranlarda yer almayan Cansu Demirci Türkiye'yi terk etmesinin ardından evlendiği öğrenildi.   

Magazin

10.09.2024, 12:22

2006 yılında ekranlara gelen ve başrollerinde Sinem Kobal, Gökhan Keser, Hakan Altıner, Ümit Erdim, Gizem Güven ve Zuhal Topal'ın rol aldığı Selena dizisinde ki Selin karakteri yıllar sonra ortaya çıktı. 

Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Eşini Instagram'dan boşayan Dubai Prensesi 'Boşanma' isimli parfümünü satışa çıkardı! Haberi Görüntüle

SELANA'NIN YILDIZI EVLENDİ

Dizinin final yapmasından sonra herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Cansu Demirci Almanya'da lisansüstü eğitimini tamamlamasının ardından bir sürerir aşk yaşadığı sevgilisi ile nikah masasına oturduğu öğrenildi. 

Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Haberi Görüntüle

CANSU DEMİRCİ KİMDİR?

25 Nisan 1992 yılında İstanbul'da doğan Cansu Demirci, St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun oldu. Bale eğitimi alan Demirci, 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci, dizide canlandırdığı Selin Aykar rolü ile geniş kitlelerce tanındı. 2014 yılında oyunculuğu bıraktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading