Yandex Metrica

Sitede Ara

Üçüncü yolda! Zeynep Volkan Demirel çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Üçüncü yolda! Zeynep Volkan Demirel çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Fenerbaçe'nin efsane kaptanlarındna olan eski milli kaleci Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel çifti üçüncü bebeklerini kucağına almak için gün sayarken müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin

23.09.2024, 10:35

Geçtiğimiz günlerde boşanacakları iddia edilen ve uzun bir süre gündemden düşmeyen Zeynep- Volkan Demirel çifti o iddiaları yalanlamlarının ardından geçtiğimiz aylarda sevenlerie müdjdeli haberi duyurmuştu. Zeynep Demirel geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden hamile olduğunu duyurmuştu.

Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan hamle! Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan... Haberi Görüntüle

14. EVLİLİK YILDDÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

Çift geçtiğimiz günlerde ise 14'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve milli kaleci Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel ile üçüncü bebekleri için gün saymaya başladı. 

Çift evlilik yıl dönümlerinde romantik akşam yemeği sonrasında Fenerbahçe, Galatasaray derbisine götürmüştü.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Ünlü çiftin Yade ve Yeda adında iki kızları bulunurken çiftin üncü bebeklerinin de kız olacağı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading