Yandex Metrica

Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama!

Ufukta evlillik mi var? Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama!

Geçtiğimiz Mart ayında Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in sevgili olduklarının öğrenilmesinden sonra ikili sık sık gündeme geldi. Serenay Sarıkaya ise bir röportajında şaşıtan evlilik açıklamalarıyla dikkat çekti.   

Magazin

13.09.2024, 11:20

Mart ayında aşk yaşamaya başlayan Şahmaran ve Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle son dönemde gündeme gelen Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlamışlardı.

Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında sevindiren haber geldi! Mart ayından beri tedavi görüyordu! Usta oyuncu Kadir İnanır hakkında... Haberi Görüntüle

SERENAY SARIKAYA'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI

İkili sık sık gündeme gelirken, Sarıkaya'nın sosyal emdya hesabından yaptığı son paylaşımlara büyük beğeni yağdı. Ünlü oyuncu Sarıkaya geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette ilişkilrine yönelik samimi açıklamalarda bulundu. 

Sarıkaya, 2. Sayfa'nın evlilik sorularına ilişkin, "Bunlar için çok erken sorular” diye ekledi. 

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yarattı: Koğuşa dönerken bayılırdım... Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık... Haberi Görüntüle

REKLAM İLİŞKİSİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda ise ikilininilişkilerine reklam aşkı denilmesi sonrasında Sarıkaya,  "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading