Yandex Metrica

Sitede Ara

Ümit Erdim 7 yıllık evliliğinin bitmesine ilişkin konuştu! Boşanma nedenini ilk kez açıkladı!

Ümit Erdim 7 yıllık evliliğinin bitmesine ilişkin konuştu! Boşanma nedenini ilk kez açıkladı!

2017 yılında dünyaevine giren Hayat Bilgisi dizisi İle ünlenen Ümit Erdim Seda Çınar ile 7 yıllık evliliğini bitirmişti. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra evliliklerinin neden bittiğini ilk kez açıkladı.

Magazin

19.09.2024, 13:47

Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan Ümit Erdim 2017 yılında Seda Çınar ile nikah masasına oturmasının ardından 2018 yıında kızları Ses'i kucağına almışlardı. Çift 2022 yılında da Eda isimli kızlarını kuağına amasının ardından Nisan 2024 tarihinde boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştı.

Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri istiyorum... Bade İşçil Ali Koç ve Mourinho'dan yardım istedi: Çocuğumu geri... Haberi Görüntüle

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

Çiftin boşanma haberinden sonra, avukatları açıklama yaparak, ''Taraflar arasında karşılıklı iyi niyet, saygı ve anlayışın hiçbir şekilde azalmadığı bu sürece ilişkin olarak basında veya sosyal medyada yer alan olumsuz haberlere itibar edilmemesi ve tarafların çocuklarına, aile büyüklerine karşı olan hassasiyetlerine de anlayış gösterilmesi gerektiği şüphesizdir. Müşterek iki kız çocuğuna sahip olan taraflarca aile birliğine olan inanışları ve çocuklarını korumak amacıyla bu konuda başkaca herhangi bir açıklama yapılmayacaktır.'' açıklaması gelmişti. 

Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak... Haberi Görüntüle

ÜMİT ERDİM BOŞANMA NEDENİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Ümit Erdim ise Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Erdim'in işletme açılışına katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ümit Erdim şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek, “Normal kimse yola boşanmak için çıkmıyor ama hayatın da gerçekleri var, bundan sonra çocukların iyi olması bizim için önemli. Biraz bazı şeylerin ucu kaçıyor ve kontrol edemiyorsun bizde majör hikaye yok. Şiddetli geçimsizlik tabelası altında yazılabiliriz ama reytinglik bir malzeme yok” ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading