Umut Akyürek'in kızı Melek Bal'dan yeni paylaşım! Kollarındaki o detay dehşete düşürdü

Umut Akyürek'in kızı Melek Bal'dan yeni paylaşım! Kollarındaki o detay dehşete düşürdü

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul ile ilgili çok önemli itiraflarda bulundu. Kendisini iki gündür odaya kilitleyen sanatçı kızının uyuşturucu madde kullandığını söyledi. "Korkuyoruz" diyen Akyürek yardım istedi. Bu arada ünlü sanatçının kızı sosyal medya hesabında kelepçeli fotoğrafını paylaştı. 

Magazin

17.10.2024, 13:29

Kendisi gibi sanatçı Oktay Ertuğrul ile evli olan Umut Akyürek, sosyal medya hesabından kızı Melek Bal Ertuğrul ile ilgili çok önemli itiraflarda bulundu. 

Kızının madde kullandığını açıklayan Akyürek şunları söyledi: 

"Çok bilinçsizce, adeta ölümüne, çok kontrolsüzce, psikiyatrik rahatsızlığından dolayı, kendini frenleyemediği için hiçbir konuda korkunç boyutlara vardı iş."

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten tepki çeken katliam yorumu! Sosyal medya yıkıldı: Samimiyetsizler Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten tepki çeken katliam yorumu! Sosyal... Haberi Görüntüle

Şarkıcı Emrah'ın dünya turu şartları pes dedirtti! Özel uçak ve dahası... Şarkıcı Emrah'ın dünya turu şartları pes dedirtti! Özel uçak ve... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ ODAYA KİLİTLEDİ

"Ben şu anda kendimi odaya kilitledim" diyen ses sanatçısı kızının iki gündür evde olmadığını dile getirdi. 

"Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce defalarca çağırdık, ne oluyor sonucunda? Hiçbir şey olmuyor. Polisler geliyor, dil döküyorlar, en fazla götürüp nezarethanede ifade alınıyor."

Simge Sağın Harbiye konserinde itiraf etti! Şarkı söylerken aklına gelen kişi duyanları şaşırttı Simge Sağın Harbiye konserinde itiraf etti! Şarkı söylerken aklına gelen... Haberi Görüntüle

Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren para basacak Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren... Haberi Görüntüle

"BU İNSANLAR SERSERİ MAYIN GİBİ"

Konuşması sırasında evden gelen yüksek seslere de kulak veren Akyürek gündemdeki cinayetlere de değindi. 

Uyuşturucu kullanan gençlerin suçlara karıştığını söyleyen şarkıcı, "hepsinin kökeninde bu illet var" şeklinde konuştu. 

"Bu çocuklar aileleri tarafından şikayet edilmişler defalarca. 20 küsur suçları var ama hiçbir şey yapılmıyor. Bu insanlar adeta serseri mayın gibi artık kime denk gelirse ortalıkta özgürce geziyorlar. Benim çocuğum da bu durumda."

Berrak Tüzünataç bir gün içinde tanınamaz hale geldi! İşte ünlü oyuncunun son hali Berrak Tüzünataç bir gün içinde tanınamaz hale geldi! İşte ünlü... Haberi Görüntüle

Dilan Polat dayak mı yedi? Kardeşi Sıla Doğu'nun evinde kalan fenomenin yüzü neden mor? Dilan Polat dayak mı yedi? Kardeşi Sıla Doğu'nun evinde kalan... Haberi Görüntüle

BABASINA 2 KEZ BIÇAKLA SALDIRMIŞ

Türk Sanat Müziği sanatçısı Akyürek duruma gücünün yetmediğini söyledi. 

"Reşit olduğu için kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum. Bir mahkeme sürecimiz var. Onu aylardır bekliyoruz babasıyla. Çünkü korkuyoruz başına bir şey gelecek diye. Ya ölecek ya öldürecek ya bize zarar verecek. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırıda bulundu. Beni defalarca darp etti. Çünkü bilincini kaybediyor."

Sosyal medyada düşen açıklama üzerine takipçileri binlerce yorum yaptı: 

  • "Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çok"
  • "Herkes insanların yasaklı madde kullanmasını sorguluyor ama kimse bu yasaklı maddenin ülkeye nasıl bu kadar rahat girdiğini sorgulamıyor!!!!!!"
  • "Lütfen yorum yaparken daha dikkatli yorum yapın bunu sadece yaşayan bilir… En yakın dostumun ne kadar üzüldüğünü ve acı çektiğini ben biliyorum çoğu zaman şahit oldum bu olaylara…Allah kimseyi evladıyla sınamasın tez zamanda iyileşsin Melek Bal’ımız "
  • "Bunu açıklama yeri burası değil ki devlete başvur ilgili kurumlara çocuğunu niye küçük düşürüyorsun"
  • "Kadın diyorki ya ölücek ya öldürücek bu durumda çok net bir durum izahı yapmış aslında geldiği nıktayı be çaresizliğini anlatıyor Allah yardımcısı olsun.."
  • "Bu kadın yıllardır derdini anlatıyor..millette kızıyor.nasıl rencide edersin kızını diye.kadın sanatçı olabilir ama çaresiz kalmış bir anne.Allah yardımcısı olsun"
  • "Neden saklasın ? Siz çocuğunuz kanser olduğunda saklıyor musunuz ? Bu da bir hastalık sonuçta. Acil şifalar diliyorum. Medeni cesareti için kutluyorum"
  • "Bir annenin başına gelebilecek en kötü şey evladının gözleri önünde kaybolup gitmesi..Cok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun."

Akyürek, 2 yıl önce katıldığı Yeşim Salkım'ın programında kızının bazı ergenlik sorunlarından dolayı okula gidemediğini söylemişti.

Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda bakın ne yaptı Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda... Haberi Görüntüle

Efsane futbolcu Sergen Yalçın'ın kaçamak anları kamerada! Takım arkadaşının eski eşi ile görüntülenmemek için kırk takla attı Efsane futbolcu Sergen Yalçın'ın kaçamak anları kamerada! Takım arkadaşının eski... Haberi Görüntüle

"BOĞAZIMA DEFALARCA SARILDI"

Bu arada sanatçı ve eşi telefonla katıldıkları bir televizyon programında yaşananlara açıklık getirdi. 

Kızının kendine zarar verdiğini, camı pencereyi indirdiğini söyleyen ünlü sanatçı, kaçmak zorunda kaldığını çünkü kendisini savunamadığını, boğazına defalarca sarıldığını dile getirdi.

Melek Bal'ın birçok arkadaşını evinde ağırladığını aktaran Akyürek, evinin rehabilitasyon merkezi gibi olduğunu belirtti. 

Baba Oktay Ertuğrul ise kızının 12 yaşındayken uyuşturucu ile tanıştığını söyledi, Akyürek'in dünkü videoyu kaldırmasını kendisinin istediğini kaydetti.

Ekranların komik ismi geri dönüyor! Yeni dizisiyle merak uyandırdı: Nerede yayımlanacağı söylendi Ekranların komik ismi geri dönüyor! Yeni dizisiyle merak uyandırdı: Nerede... Haberi Görüntüle

"BAŞLADI BİZİM MESAİ"

Öte yandan çiftin 19 yaşındaki kızı Melek Bal ise sosyal medya hesabından şaşkınlık yaratan bir paylaşım yaptı. 

Bal, kolunda kelepçe ile poz verdi ve "Başladı bizim mesai" notunu düştü. 

Genç kızın kolundaki çizikler dikkat çekti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading