Ünlü dansçı ve Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Ünlü dansçı ve Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Survivor eski yarışmacısı ve dansçı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Pankreas kanserine yenik düşen Yalnızoğlunun cenazesi Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

Magazin

17.10.2024, 07:41

Pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden dansçı, sporcu, model ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı. 

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla Şakirin Camii'nden uğurlanan Yalnızoğlu'nun törenine ailesi, arkadaşları ve meslektaşları katıldı.

Oğuzhan Koç yeni aşkıyla ilk kez el ele görüntülendi! İşte o anlar Oğuzhan Koç yeni aşkıyla ilk kez el ele görüntülendi! İşte... Haberi Görüntüle

Simge Sağın Harbiye konserinde itiraf etti! Şarkı söylerken aklına gelen kişi duyanları şaşırttı Simge Sağın Harbiye konserinde itiraf etti! Şarkı söylerken aklına gelen... Haberi Görüntüle

KENAN İMİRZALİOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenazede bir dönem Yalnızoğlu ile aynı yarışmada yer alan oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu da duygu dolu anlar yaşadı. 

Vefat eden arkadaşının ailesine taziyede bulunan 

İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu'nun 7 yaşındaki kızının yanına gitti. 

Oyuncu bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. 

Yalnızoğlu için, "Nevi şahsına münhasır bir insandı, yumuşacık bir kalbi vardı." diyen İmirzalioğlu şunları söyledi: 

"Best Model'de oda arkadaşımdı. O bana diyordu gönlümün birincisi sensin, ben de ona diyordum gönlümün birincisi sensin diye. Ben birinci olmuştum, o ikinci. Çok güzel hatıralar bıraktı." 

Genç oyuncudan şok itiraf: Setteki erkeklere ped aldırıyorum Genç oyuncudan şok itiraf: Setteki erkeklere ped aldırıyorum Haberi Görüntüle

Cem Yılmaz'dan olay paylaşım! Eski sevgilisine sosyal medya hesabından imalı gönderme Cem Yılmaz'dan olay paylaşım! Eski sevgilisine sosyal medya hesabından imalı... Haberi Görüntüle

OYUNCULAR TÖRENE AKIN ETTİ

Oyuncu Berk Oktay ise çok üzgün olduğunu söyledi.

"Hasan abi çok güzel bir insandı. Çok genç, insanın canını acıtan tarafta bu. Ölüm hepimiz için gerçek tabii ki de ama çok genç. Allah ailesine sabır versin. Ben son dönemde görüşmedim ama ortak arkadaşlarımız görüştü. Çok iyi ve güzel bir insandı" 

Cenazeye katılan isimler arasında Pınar Altuğ Atacan, ve Meriç Erkan da vardı. 

Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Yalnızoğlu'nun naaşı Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading