Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler!

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler!

Türkiye'nin gündemini sarsan Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi çuvalın içinde dere kenarında bulunmasının ardından otopsi sonrası küçük kızın cenazesi dün toprağa verilmişti. Ünlü iismler ise cenazesinde tabutun başında gelinlik koyulmasına tepki gösterdi. 

Magazin

10.09.2024, 09:36

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayolan ve 19 gün sonra cenazesi bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi Adli Tıp'ta otopsi yapılması sonrasında cenazes namazı kılınarak toprağa defnedildii. 

Kuzeninin düğününde gelinlik giymek istediğini belirten anne Yüksel Güran'ı duyan bir vatandaş gelinliği getirerek tabutun üzerine yerleştirmişti. Ancak o gelinliğin tabutun üzerine yerleştirilmesine ise birçok ünlü isim tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından, "Neden okul önlüğü ya da oyuncak değil de gelinlik? 8 yaşında masum bir çocuğun tabutuna gelinlik koymak zaten karşısında durduğumuz zihniyetin ta kendisi! Buradan bunları yazmak hiçbir şeyi değiştirmiyor. Kendi çocuklarımıza ve çevremizdeki çocuklara sahip çıkarak, ses çıkararak bu iğrenç zihniyete karşı tek yürek olabiliriz." dedi.

 

Ezgi Mola'da tabutun üzerine yerleştirilen gelinliğe tepki göstererek, 'Bunun sebebi olan herkesin, göz yumanların, ortağı olanların da Allah belasını versin. Ayrıca o tabutun üzerine o duvak yerine önlük oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum. İnşallah adaletin yerini bulduğu bir ülkemiz olur' belirtti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'da Narin'in ölümüne tepki göstererek, "Bu kaybettiğimiz ilk çocuğumuz değil. İlkinde adalet sağlanmış olsaydı bugün bu noktaya geleceğimizi de düşünmüyorum. Adil cezalarla bir Narin daha kaybetmemeyi diliyorum. İnsanların susmadığı, konuştuğu bırakın bir köyü ülke diliyorum." belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading