Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para ne ararsan var

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para ne ararsan var

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, uzun zamandır takıntılı bir kişi tarafından takip edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını sosyal medyadan haykırdı. Son olarak bir ödül töreni için Kıbrıs'a giden ünlü modacı, konakladığı otelde takıntılı takipçisiyle karşılaştığını çektiği video ile açıkladı yaşadığı korkuyu takipçileriyle paylaştı.

Magazin

30.09.2024, 12:23

Hazırladığı sahne kostümleri ve katıldığı moda programıyla adından sıkça söz ettiren ünlü isimlerin popüler modacısı Gülşah Saraçoğlu, uzun zamandır takıntılı bir kişi tarafından takip edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını sosyal medyadan haykırdı.

Yıllardır aynı şahıs tarafından takip edildiğini ve tehditlere maruz kaldığını belirten ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ayrıca gittiği otellerde de bu kişi tarafından rahatız edildiğini ifade etti.

Son olarak bir ödül töreni için Kıbrıs'a giden ünlü modacı, konakladığı otelde takıntılı takipçisiyle karşılaştığını çektiği video ile açıkladı yaşadığı korkuyu takipçileriyle paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Haberi Görüntüle

TEHDİT, ŞANTAJ, PARA NE ARARSAN VAR

Çektiği video ile sosyal medyadan açıklama yapan ünlü modacı, şunları kaydetti;

''Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum. Ben ve benim gibi bir sürü insana musallat olan sahte numaralardan mesajlar atan, tehditlerde şantajlarda bulunan para isteyen onu yap bunu yap diyen ve bunlara maalesef boyun eğen kurbanları da var.''

Kral Charles 'Ulusal hazine' dedi! Harry Potter'in profesörü Dame Maggie Smith hakkında açıklama yaptı! Dünya basınında geniş yankı buldu! Kral Charles 'Ulusal hazine' dedi! Harry Potter'in profesörü Dame Maggie... Haberi Görüntüle

''HEMEN KIBRIS'I TERK ETTİM''

Kıbrıs'ta yaşadığı korku dolu geceyi anlatan Gülşah Saraçoğlu, ''Ben eğmeyenlerdenim. Kıbrıs'a gidip ödülümü aldım. Gece bitti. Bulunduğum katın bir üst katında karşımda elinde bavuluyla elinde telefonuyla beni tehdit ederek hakaret ederek bunu da çaktırmadan yapıyor.Böyle bir korku yaşadım çocuğum vardı odada. Bu korkuyla hemen Kıbrıs'ı terk ettim" ifadelerini kullandı.

Sanat camiası Metin Arolat'ın ani ölümü ile sarsıldı! Ünlüler paylaşımlarında Arolat'ı andı! Sanatçının iki gün önceki açıklamaları duygulandırdı Sanat camiası Metin Arolat'ın ani ölümü ile sarsıldı! Ünlüler paylaşımlarında... Haberi Görüntüle

''CAN GÜVENLİĞİM YOK''

Ünlü modacı, polis çağırmak için otel görevlilerinden yardım istediğini ancak olayın üstünün kapatıldığını öne sürdü.

Öte yandan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, video paylaşımın ardından ise ''Can Güvenliğim Yok'' yazan bir görsel paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading